Заява щодо війни в Україні

Росія напала на Україну. Нехай нас не вводить в оману риторика російського уряду, яка називає свій напад на Україну «спеціальною військовою операцією». Ми беззастережно засуджуємо цю війну. Наші думки з українцями, які постраждали від війни. Ми стоїмо разом з людьми різних переконань, які виступають проти війни в Україні. Ми повинні об’єднатися і дивитися за межі громадянства заради вищої мети миру і свободи.

Шановні учасники проекту, шановні колеги та друзі по всьому світу,

Росія напала на Україну. Нехай нас не вводить в оману риторика російського уряду, яка називає свій напад на Україну «спеціальною військовою операцією». Це війна проти незалежної держави та її народу, проста і зрозуміла. Ми беззастережно засуджуємо цю війну. Наші думки з українцями, які постраждали від війни. Ми стоїмо разом з людьми різних переконань, які виступають проти війни в Україні. Політичні розбіжності завжди потрібно вирішувати за столом переговорів. Позиція зловмисника скасовується його дією.

Ми звертаємося до людей, пов’язаних з проектом та за його межами, які поділяють нашу позицію, оприлюднити її та допомогти Україні в ці важкі часи. Кожна маленька допомога має значення.

Ми повинні об’єднатися і дивитися за межі громадянства заради вищої мети миру і свободи.